Eldoret, Kenya
info@starliven.com
+254740412339

Zeg geen verfraaiing hoe je vuile gesprekken in bed kunt leren

Je kunt beginnen met klein. Wanneer beide dragen en in bed liggen, veroveren verschillende delen van zijn lichaam en zeggen dat je met hen wilt doen. Wees niet bang om fantasie te tonen en te praten over plaatsen waar je

helemaal nooit in je vingers en lippen bent geweest, en dan uitvoeren.

Ze zeggen dat vrouwen van oren houden. Maar mannen leuke woorden als niet minder! Vertel me dat hij een grote penis heeft, – en je kunt letterlijk alles doen. In het gewone leven, een paar liefdesvergelijkingen met anderen, maar de “Je bent beter dan alles” gekleurd in zijn geheugen voor een lange tijd in zijn geheugen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *